V současné době vyrábíme dva spodně kvašené ležáky. Při vaření používáme pouze tradiční suroviny; různé koncentráty, extrakty či barviva snižující výrobní náklady u nás budete hledat marně. Stejně jako suroviny i postup výroby je tradiční: pivo kvasí v otevřených kádích, pokryté pěnou, kterou sbíráme, aby negativně neovlivnila chuť piva; nepoužíváme tedy cylindrokónické tanky, jež sběr pěny svou konstrukcí neumožňují. Ten, kdo pivu rozumí, také rozhodně ocení, že pivo poctivě vaříme na jeho výslednou stupňovitost, to znamená, že pivo neředíme, abychom snižovali energetické náklady.

 
 
Naše piva
 

SOBĚŠICKÁ JEDENÁCTKA

druh: světlý ležáktyp kvašení: spodníobsah alkoholu: 4,3 % obj.extrakt původní mladiny: 11 %EBC: 8,6EBU: 29,5složení: pitná voda, žatecké chmely, moravské humnové slady, pivovarské kvasnice

 
 
Naše piva
 

SOBĚŠICKÁ DVANÁCTKA

druh: světlý ležáktyp kvašení: spodníobsah alkoholu: 4,9 % obj.extrakt původní mladiny: 12 %EBC: 10,1EBU: 36,9složení: pitná voda, žatecké chmely, moravské humnové slady, pivovarské kvasnice